joi, 1 noiembrie 2012

PRO TV declara razboi site-urilor cu filme si seriale difuzate ilegal: Vplay si Serialepenet, vizate

PRO TV declara razboi site-urilor cu filme si seriale difuzate ilegal: Vplay si Serialepenet, vizateConsiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis sa sesizeze Politia cu privire la 42 de site-uri care difuzeaza filme si seriale fara sa respecte legislatia audiovizualului si fara sa detina drepturile pentru continutul transmis, informeaza Mediafax.

CNA a analizat, in sedinta de joi, o adresa primita de la SC Pro TV SA, care a semnalat existenta a 42 de site-uri care ofera servicii media audiovizuale la cerere, fara a detine drepturi pentru continutul difuzat si fara sa fi notificat Consiliul, asa cum prevede Decizia CNA nr. 320 din 2012, scrie Mediafax.
In adresa SC Pro TV SA se mai spune ca societatea a trimis deja notificari privitoare la drepturile asupra continutului catre mai multe companii.
Este de remarcat faptul ca PRO TV detine site-ul Voyo.ro, cu plata, concurent cu toate site-urile considerate ilegale din lista de mai jos. DolceTV.ro si Muvix.ro, detinute de Romtelecom, sunt alte canale video online legale.
Dupa ce au analizat posibilitatile legale pe care le au, membrii CNA au decis cu unanimitate de voturi sa sesizeze Politia in cazul celor 42 de site-uri care difuzeaza ilegal filme si seriale.

 Ce site-uri sunt amenintate sa dispara


Astfel, CNA va sesiza Politia cu privire la urmatoarele site-uri care difuzeaza filme si seriale gratis: 
www.xfilmeonline.net, www.filmepeales.com, www.filmedecomedie.info, www.filmeonlinefree.ro, www.filme-noi-online.com, www.filmesubtitrateonline.net, www.filme-free.ro, www.cinemo.ro, www.990.ro, www.divxonline.biz, www.filmehd.net, www.filme-online-gratis.com, www.filmulde10.com, www.filmesubtitrate.info, www.filmesubtitrateonline.net, www.filme-subtitrate.org, www.filme-subtitrate.info, www.filme.online-pe.net, www.filme.online-pe.net, www.filme-online-subtitrate.eu, www.filme-subtitrate.ro, www.hdfilmeonline.info, www.filme-2012.com, www.opticmovie.com, www.cinemaxx.ro, www.1filme.ro, www.filmeonline3d.ro, www.filmeonlinetari.com, www.filmehd-online.net. www.filmeonlinehd.biz, www.seriale-filme.info, www.serialedetop.com, www.serialul.net, www.filmeonline.org, www.filmemisto.com, www.superfilme.net, www.vplay.ro, www.serialepenet.ro, www.tvpug.com, www.neededspark.blogspot.ro, www.deseneanimateonline.info, www.freshon.tv.

Sursa: Wall-Street

2 comentarii:

  1. Tot pe aceeasi tema, va recomand si acest articol: http://www.gadget.ro/draga-mediapro-draga-cna-vrem-solutii-nu-bastoane-opinie/

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine ma enerveaza altceva: bine ca au gasit singura chestie ilegala din Ro!!! Personal n-am nici un chef sa mai platesc si fiindca ma uit pe net, si asa dau taxe aiurea si n-am nici un drept in afara de cel de a injura.
    Merde! Ai zice ca au rezolvat totul in tara asta mai putin pirateria online...
    Programe pt PC si eu cumpar originale. Nu din moralitate, doar din pragmatism. Cele piratate nu se updateaza deci nu prea imi sunt de folos.

    RăspundețiȘtergere