duminică, 21 octombrie 2012

"Magicianul Zapacit" la Libraria Bastilia

Un spectacol KidsMagic haios, interactiv, cu trucuri simple pentru cei mici. Picii au participat la toate momentele magice, de fapt nimic nu s-ar fi putut fara ei :), si chiar au facut spectacol in spectacol. Scurte momente delicioase pe care numai ei sunt in stare sa le produca, spontane si pline de haz!
B s-a cam suparat ca n-a fost si el chemat pe scena sa ajute la crearea magiei, doar a dansat odata cu toti baieteii, dar chiar si asa s-a declarat foarte incantat si tare dornic sa mai vina. De fapt de ieri astepta surescitat spectacolul, se tot intreba el daca nu cumva vor disparea oameni din sala sau chiar magicianul insusi! Ca sa-l pregatesc un pic i-am aratat mai multe clipuri cu David Copperfield, sa stie cat de cat la ce sa se astepte.
Libraria Bastilia e un loc minunat, de mult voiam sa venim si nu stiu cum am ajuns asa de tarziu la cate evenimente pentru copii au ei! Carti, multe carti, ceai, Pink Floyd, o casa de inceput de secol trecut cu splendida arhitectura a timpului de atunci.
De-abia asteptam sa revenim!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu