luni, 4 iunie 2012

1 IUNIE - "Cismigiul Copiilor", "PUCK" si...atat

Este primul an in care am cautat evenimente de Ziua Copilului. Bobby are 4 ani si pentru el o sarbatoare = cadouri+ distractie. Ce a oferit Bucurestiul de 1 IUNIE?

"Cismigiul Copiilor" a fost haios. Concerte rock, street dance si asta pe o scena de copii. E chiar cool sa asculti "I Love Rock'n Roll' al lui Joan Jett sau "I Want to Break Free" (Queen), "Andrii Popa" (Phoenix) interpretate de un pusti! Street Dance si alte dansuri moderne ... Absolut relaxant fara eternele dansuri populare!!!
Portrete facute copiilor de studentii de la Arte, desene pe asfalt.


Momente din "Cismigiul Copiilor"

Din Cismigiu am pornit spre Centrul Vechi.
Asa, de Ziua Copilului, disparuse si "Fetita cu chibrituri" si clovnul cu flasneta lui si papagalii, de fapt eram niste trecatori intr-o zi oarecare. Doar o "zana" a tasnit din pasajul "Hanului cu Tei' , l-a insfacat pe B si i-a facut un balon, in rest nimeni nu parea sa stie ca ar fi ziua picilor.
Nici la restaurantul "Divan" unde am luat masa B nu a primit un cadou cat de mic, o prajitura, o reducere, orice care sa arate ca e we picilor! We trecut am fost la "City Grill" si mi-a placut ca i-au adus imediat baietelului planse de colorat si creioane cerate. In plus, aveau si menu-uri pentru copii! Mai prost cu cele destinate adultilor - bine preparate, nimic de zis, dar simple. Oare cand vor invata si bucatarii nostri sa foloseasca mirodeniile??!!

Godot Cafe-Teatru n-a avut bani de-un balon...

Duminica am fost din nou la "PUCK" al Teatrului Elementalii, de aceasta data jucat pe scena Godot Cafe. Spectacolul a fost grozav, picii s-au distrat de minune. B a fost foarte incantat sa auda ritmurile "Thunderstruck" al AC/DC, pe un moment de furie al Titaniei transformata in vrajitoare de potiunea cu "mazare si ghiare de pisica" a simpaticului spiridus Puck.
Si, cu acest prilej, o mare bila neagra  pentru Godot Cafe!
10 lei biletul/persoana, ok! Si pe urma a urmat tiganeala: Daca doriti bilet cu prajitura inclusa va mai costa 12 lei/persoana, cu 25 lei/persoana beneficiati de un suc+prajitura!
Bine mai Godot, la 15 -20 de copii cati erau in sala aia n-ai putut tu sa oferi o prajitura, ca doar era 'Ziua Copilului"...! Si un balon la plecare...
Intrai in faliment, Godot Cafe?!

Whatever, anul viitor nu mai imi bat capul sa gasesc evenimente de 1 iunie, ca tot aia e!
Bucurestiul nu stie sa-si serbeze copiii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu