joi, 14 iulie 2011

Recuperatorii Romaniei de azi - CREDIT EXPRES

 O zi ca oricare alta. Ma scol, pun telefoanele in functiune, dau drumul la muzica, lapte pentru Bobby. Unica dilema: ceai sau cafea? N-apuc sa ma gandesc nici 3 sec ca suna mobilul.. Numar necunoscut, raspund profesional prin prezentare. O voce-laser ma perforeaza: Doresc sa vorbesc cu dl Mircea Raducan. Este la birou, cine il cauta?! Nu am voie sa divulg aceasta informatie. Care este problema pentru care il cautati? Sotul dvs va va spune despre ce este vorba daca considera de cuviinta! Pe cine reprezentati? Nu am voie sa divulg aceasta informatie. Vom reveni! Si imi inchide telefonul!
Merde! Deja nivelul adrenalinei depaseste fara probleme cafeaua sau ceaiul negru, sunt nervoasa rau!!! Dar rau de tot!!! Sun la numarul care aparuse pe ecran si pornesc o cearta zdravana.. Cine ma sunase? CREDIT EXPRES, o firma de recuperari. Vocea-laser: Diana Iancu.
Tipa cu care stau de vorba pare sa apartina speciei umane. Isi cere scuze pentru colega ei, imi spune si numele firmei dar nu si motivul apelului.
Dupa convorbirea cu recuperatorii il sun pe Mircea si, incet-incet, scotocind temeinic in trecutul nostru ne prindem. Ne aducem aminte vag ca am primit acum vreo 2 ani niste carti cu animale, gratuit, de la firma IMPONLINE, urmand sa comandam noi restul seriei daca avem chef. Pozele aveau rezolutie proasta, nu ne-a interesat mai mult, le-am comunicat telefonic. A ramas  sa platim 18 lei cheltuieli postale, dar cum nu s-a putut prin virament bancar ci doar la sediul Postei, problema a ramas in mod firesc in suspensie.
Si uite asa am ajuns noi clientii firmei de recuperatori "CREDIT EXPRES'. Da. (Vorba blondei aleia enervante din spotul BCR pentru credit la casa....)
Pur si simplu tara asta nu inceteaza sa ma uimeasca!
Oamenii astia nu au si ei dosarele puse pe categorii? Vorbesc unuia cu o datorie de 18 lei+ penalitati= 30 lei de parca ar fi  milioane euro?! Niste taxe postale neplatite sunt la un loc cu ratele restante la credite?!
Dumnezeule mare, ce training primesc angajatii de la CREDIT EXPRES si mai ales unde?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu