sâmbătă, 9 aprilie 2011

Din nou despre okazii.ro


O tranzactie pe okazii.ro a devenit pentru mine o sursa garantata de stres!
Evident ca trebuie sa pun periodic in vanzare obiecte din "zona Bobby" de care nu mai am nevoie. Hainutele le dau gratis, mereu dupa realizez ca nu persoanei care avea nevoie si nu am starea aia de bine care te cuprinde dupa ce ai facut un gest bun, dar trec si peste asta!
Ei, acum a venit randul scaunului auto Chicco sa fie vandut. Nici nu l-am pus bine pe site ca a si venit o oferta. O negociere scurta, am lasat 50 de lei de la mine, de fapt cam atat si aveam de gand. A doua zi incep sa simt alerta. Ma uit pe calificativele negative ale ofertantului - "bebemic27 "- minune mare, toate erau calate pe scaune Chicco. Tranzactii esuate - licita, dar nu cumpara mereu.
La naiba, ce face "bebemic27" cu atatea scaune Chicco??!! Numai la o scurta diagonala am numarat vreo 10 cumparate si 5 lasate de izbeliste...Numarul de telefon al lui "bebemic27"= nealocat. Adresa de mail =ca un firewall, mi-a raspuns de pe alta dupa ce i-am trimis un mesaj sec pe mesageria interna a site-ului okazii.ro in care o anuntam ca, daca nu da un reply valabil pana luni repun scaunul in vanzare marti.
Mi-a raspuns printr-un mail in care sugera sa-i aduc eu scaunul auto....vaaaai, ce urasc chestiile astea!
Acum a ramas in coada de peste - ca suna ea maine, vorbim pe mail, vine la pranz...bla,bla, ca alta treaba n-am duminica decat s-o astept pe ea.
Dar nu asta e esenta. Intrebarea e ce face cu atatea scaune Chicco??!! Le revinde, clar. Dar care o fi sistemul de ii aduce si avantaje in conditiile in care nici de pe okazii.ro nu le iei moca...

P.S. De nervi am gresit si blatul la pizza....Bebemic, bebemic, da' cu pizza ce-ai avut??!!

4 comentarii:

  1. Nu vreau sa comentez articolul asta,intrebarea mea ar fi de alta natura.Am gasit pe forumul Despre copii.ro o parere vizavi de dr.Luis Mendez.As vrea mai multe amanunte daca este posibil.Va multumesc.popescucristinaana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca finalul a fost unul reusit pana la urma...imi pare rau de nervi...si de blat:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei, da, a venit pe la 10.30 seara sa-l ia, de unde o asteptam la 7.00...Ma bucur sincer ca pana la tricicleta nu mai am nimic de vandut. Si asta o sa fie la anu'!

    RăspundețiȘtergere