luni, 6 decembrie 2010

Marius Tudosiei de la Bacania Veche



Ma omoara Marius Tudosiei de la Bacania Veche! Tipu' asta ma enerveaza rau... cum il imita el pe Jamie, jeansi,  camasi cadrilate, manecile suflecate, si amesteca el ingrediente scumpe inconjurat de ghivece de mirodenii! Iar Bacania lui nici nu e...bacanie! Nu gasesti nimic special: mirodenii, boabe de cafea aduse de nu-stiu-unde, ceaiuri, ciocolata fina, legume si fructe de la producatori, etc, etc... Ce gasesti: placinte, humus, zacusca, brownies, paine, cozonaci (la comanda) dulceata (mai ales frantuzeasca, putin respect.....) si cateva chestii bio care nu conteaza pentru ca nu surclaseaza magazinele de specialitate si nici macar hipermarketurile, plus mezeluri subcontractate. Adica ce i-e lene omului sa faca acasa pentru ca are serviciu.

BUT...Tudosiei isi face o reclama pe net si pe facebook de te rapune. Si daca respira te anunta.
A fost vreo televiziune in Bacania lui, vai de capu' tau bietule utilizator de fb! O sa fii anuntat cu promptitudine cand se difuzeaza, de cine e facuta, ce minunatata e si cand e data in reluare.

Mai nostim e cand Tudosiei se mira tot cand se scrie despre el. Si mai face si apologia alimentelor "sanatoase"...Azi bacania va fi pe coperta X. maine Bacania are un interviu pe postul Y....cerule, omule, ai fost ziarist si marketing manager la Jurnalul National (si numai atat stiu eu....) ...dar n-o sa spui niciodata ce arzi telefonul ca sa se scrie despre tine, nu?!
Sunt in Forbes...stie cineva cum ajungi pe pagina unui program TV....interviu cu mine...despre Bacanie....hey, chill out, viata e mai complexa decat atat...!!!!

Ai un magazin semi-traditional obisnuit, cu o paine neagra care se declara cu seminte dar n-are nici zece per total, zacusca, slanina, carnati,...humus cu gust de creta...si, of, ce-i mai important: RELATII!!!!  Iar preturile....vai, vai, vai...ce MARI sunt!!
Trezirea....n-ai nimic in comun cu o BACANIE de traditie!!!!!
Si  nici cu Jamie Oliver! 

4 comentarii:

  1. Confirm. Si eu am fost saptamana trecuta si nu aveau decat zacusca, brownies si cateva chestii bio, dar mult mai putine decat pe biomania.ro de unde iau eu de obicei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tot iti dedici viata baietelului tau, poate ar trebui sa cauti alternative pentru hipermarketuri. Nu sa postezi pe blogul tau anonim cu 3 vizitatori lunari tot felul de aberatii.

    Sincer mi se pare ipocrit subiectul si modul de abordare. Cred ca ar fi mult mai util sa manjesti alte magazine care promoveaza autodistrugerea oamenilor. Ti-ai gasit o tinta din patronul unui magazin care incearca sa-si promoveze afacerea. Daca ai ceva impotriva lui scrie despre el nu despre magazin.

    Asta e parerea mea, si vreau sa fie apreciata ca atare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pixi

    Pe mine ma enerveaza emisiunea aia a lui de la tv, retetele lui sunt vax!! Pai, daca ma decid sa-mi dau tot salariul pe o cina, chiar n-am nevoie de ajutor, pe cuvant...Ideea e sa-ti iasa ceva super gustos cu ingrediente obisnuite, mirodenii...!

    RăspundețiȘtergere