joi, 21 octombrie 2010

B si "Ghita" al Cleopatrei

Tot cautand pe youtube melodii care sa-i placa lui B mi-a venit in minte si "Ghita" al Cleopatrei Stratan. Pustoaica e simpatica, melodia placuta, pai hai sa i-o pun si baiatului atunci! Cu ocazia asta am ascultat si eu versurile si mi-am dat seama cu stupoare ca fetita aia de cativa anisori spune chestii de genul: " sa nu vii ca de obicei cu mana goala', "te-am asteptat toata seara" etc. Nici vorba de un cantec pentru copii cum credeam eu....
Ei, din fericire B a inteles la un moment dat ceva cu o "furtuna mare" - asta  il impresioneaza in mod deosebit, ca i-am aratat pe net cateva furtuni sa-i explic de ce nu putem iesi in parc cand ploua si bate vantul - asa ca am putut sa brodez eu o poveste frumoasa. I-am zis ca fetita trebuia sa se intalneasca cu prietenul ei Ghita in parc, dar el n-a venit si ea a fost foarte trista din cauza asta pentru ca a doua zi trebuia sa plece. D-aia cara valiza aia mare dupa ea! Doar pana la masina, evident, unde o asteptau parintii ei.... Si ea n-a stiut ca Ghita n-a venit la joaca pentru ca a fost furtuna mare, asa ca a plecat trista ca nu s-au vazut in parc...
Asta e...De-atunci B adora melodia si imi cere constant sa i-o pun p-aia cu  Ghita si "furtuna mare"...

6 comentarii:

  1. SUper tare piciul tau:).
    Da, e de fapt o melodie pentru adulti, cantata de o fetita de 3 ani. Suna aiurea rau..
    Bine ca Bobby are imaginatie. Si mama:d

    RăspundețiȘtergere
  2. Trei ani....ia te uita! Deci d-aia a fost acuzat Pavel Stratan c-o exploateaza si ii fura copilaria...eu doar asta am retinut ! :))
    Oricum am gasit tot pe youtube niste cantecele grozave in engleza despre culori, numere etc, o sa cumparam CD-ul cand o sa fie mai mare.
    Cele romanesti pentru copii am vazut ca sunt interpretate numai de coruri, n-au absolut nici un farmec...Lui Bobby nu-i plac absolut deloc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, am uitat sa-ti spun: Bobby adora clipurile cu Andreea, mai ales cel in care vb la telefon...aplauda si el cu ea si rade cand canta! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Multe trec pe dinainte,
    In auz ne suna multe,
    Cine tine toate minte
    Si ar sta sa le asculte?...
    Tu asaza-te deoparte,
    Regasindu-te pe tine,
    Când cu zgomote desarte
    Vreme trece, vreme vine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oooo, dl conte de Monte Cristo...enchante! Sa mai treceti pe la umilul nostru blog!
    Vedeti ca avem rock bun! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si zii asa Bobita, "furtuna mare"...Dragul de tine!!!

    RăspundețiȘtergere