sâmbătă, 4 septembrie 2010

Agentia de modeling Everest - "gloria" se plateste din portofelul tau!


Zilele trecute ne-a oprit in parc o tipa de la o agentie de modeling, Everest, care l-a invitat pe B la un casting. Ok, no problem! Am verificat agentia pe net si am hotarat sa ducem pustiul la preselectie. Dupa ce am asteptat vreo 30 de min, intr-o mare ingramadeala de copii, am fost chemati intr-un birou unde o tipa office ne-a spus pe larg: cine este Everest...ce loc ocupa pe piata....ce face pentru clientii sai...bla, bla...
B a fost selectat pe loc pentru sedinta foto la care ne-am dus azi dimineata.
De data asta ne-am intalnit cu o alta tipa care avea un debit verbal de invidiat, motiv pentru care mi-am dat seama ca trebuie sa fiu atenta la ce spune, detestabil sambata dimineata!! Toate s-au dovedit perfecte si gratuite vreo 10 minute pana cand a zis cu litere mici ca trebuie sa dam agentiei pe un contract de 2 ani 3400 Ron. Ei, na! Pai si profitul lui B unde e atunci? In conditiile in care pentru o aparitie in reviste/reclame vorbim de sume cuprinse intre 100 si 300 EUR, din care 20% reprezinta comisionul agentiei...Nu, ca ei isi folosesc toate resursele pentru promovarea imaginii copilului. Pai foarte bine, sa si le foloseasca, ca doar d-aia e agentie de modeling si percepe comision. Se prevede in contract numarul minim de contracte pe care agentia se obliga sa-l procure intr-un interval determinat de timp? Nu, asta e imposibil de estimat.
Am mai pierdut niste minute cu o discutie in gol, ca tot ne sculasem cam dimineata pentru intalnirea cu ei, dupa care ne-am despartit elegant.
Ce m-a mirat pe mine e ca pustoaica dinaintea noastra a facut sedinta foto, deci s-a semnat contractul cu ei. Asa de mult sa conteze pentru unii parinti o poza cu copilul lor intr-o revista sau o aparitie trecatoare intr-un clip tv? Se pare ca raspunsul este: DA!

FOTO: Google

94 de comentarii:

  1. Cred ca sunt in plina campanie de adunat bani acum pentru ca zilele trecute misunau prin tineretului (eu n-am intrebat de la ce agentie sunt, dar presupun ca e aceeasi). Eu am zis pas, poate cand e pitica mai mare...Plus ca pustoaica aia care m-a abordat nu mi-a inspirat deloc incredere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Astia la care am fost noi de-abia acum cateva saptamani au aterizat pe piata din Bucuresti, am uitat din ce oras spunea tipa aia ca sunt. Si isi fac baza de date.
    Nostim a fost ca tipa aia de la agentie a tinut sa precizeze cand a vazut mutra mea oripilata: e vorba de lei, nu de euro...Adevarul e ca nu le-as fi dat nici o suma...cum sa platesc eu pentru serviciile lor?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, penibil sa ceri bani pentru asa ceva. Dar uite ca totusi le merge si unii platesc...

    RăspundețiȘtergere
  4. As vrea sa iau legatura cu tine. E vorba despre doamna Lisette Daniel-BRUNEA, despre care ai scris citeva rinduri pe blogul tau. Am incercat sa gasesc o adresa personala de mailsa-ti scriu, dar n-am reusit. O sa-ti las adresa mea, cu rugamintea sa-mi scrii doua rinduri. O sa-ti raspund si o sa-ti spun despre ce e vorba. liliananicol@gmail.com
    Multumesc,
    Liliana

    RăspundețiȘtergere
  5. ESTE ADEVARAT, CHIAR ACUM O ORA AM OPLECAT DE LA EI. CER 3400 RONI SI DACA DAI PRIMA JUMATATE IN CATEVA ZILE EI FAC REDUCERE LA 3000 RONI.
    NU AU DAT CERTITUDINEA CA AR FI O PRESTARE URGENTA DE CATRE PRIETENUL MEU
    DECAT DACA DA ACEI BANI, INTR-O LUNA IL PREGATESC, SI APOI VOR AVEA CONTRACTE.
    ILI S-A PUS PROBLEMA SA SE FACA ALTFEL PLATA: DIN PREZENTARILE CARE LE ARE SA I SE OPREASCA PROCENT PENTRU A PLATI BANII PENTRU FORMAREA PRIETENULUI MEU.
    SI AU ZIS CA EI PLATESC IN ALTA PARTE , SI CA DE UNDE?
    SI ASTA NU MI-A PLACUT, REZULTA CA TRE SA FACA UN FOND AL LOR , APOI SA PLATEASCA PENTRU ALTII(CRED, SAU SA "PLATEASCA" BUZUNARUL LOR) MAI ESTI BUN PENTRU FIRMA NOASTRA , MULTUMIM ANTICIPAT.
    DECI AVETI GRIJA, EU IS COREGRAF SI PROF MATEMATICA , AS PUTEA FACE SI EU ASA IN DOMENIILE MELE, DAR ORICE LUCRU SE PLATESTE DUPA PRESTAREA MUNCII SI PRICEPEREA COPILULUI.
    ATENTIE , VA ROG LA CE ALEGETI PENTRU COPII VOSTRI.
    SALUTATRI

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu inteleg de ce sa dai bani unei agentii ce a aparut pe piata acum 1 luna - nu este logic..
    Sunt atatea agentii pe piata - s-a inventat google - pentru numele lui Dumnezeu iar Google spune ca stia nu exista si mai spune ca sunt atatea agentii care, la prima vedere, par serioase. EVEREST NU...

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. va multumesc mult! si noi am fost chemati, dar am zis sa ma interesez mai intai.Am cautat si am dat de voi. Dupa ce am citit ....m-am razgandit. NU SE MERITA SA NE PIERDEM TIMPUL CU NISTE .....!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Orice serviciu se plateste....Eu m-am inscris la Everest si chiar consider ca sunt foarte ok ca agentie.Nu am inaltimea necesara pentru a fi model,dar m-am axat pe partea de figuratie speciala pt ca am facut un curs de actorie de 2 ani si m-au chemat la un casting pentru o reclama si un videoclip, so...parerea mea e sa va interesati inainte sa vorbiti...

    RăspundețiȘtergere
  10. Tocmai am venit de la aceasta agentie, impresia este exact ca si a celorlalti cu exceptia CYDEM. Sunt o groaza de firme de casting care nu solicita 3400 ron pt distrbuire in reclame sau filme. Poti face figuratie speciala sau simpla fara sa inchei un contract de 1000 dolari. Daca pt o figuratie simpla primesti 30-50 ron pe zi de filmare, cand iti scoti cei 3400 ron platiti pt diverse idiotenii ??????? Parerea mea este ca ... trebuie sa evitati aceasta agentie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Aseara am fost si eu la EVEREST si nimeni nu ne-a spus ca trebuie sa platim ceva.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am fost acolo cu fetita.Stand intr-o camera si asteptand,cu foarte multa lume,ma gandeam cum de au fost selectati atat de multi copii.Unii erau grasuti chiar spre obezitate iar eu ma gandeam cum de i-a ales chiar asa la gramada,dar dupa ce am stat de vorba cu o tipa care avea o logoree de te ametea si spunandu-mi ca trebuie sa platesc 3400 ron ,mi-am dat seama ca acesta era motivul pentru care ii selecta pe toti doar, doar o gasi niste prosti care sa fie de acord sa plateasca.Fugiti de ei oameni buni.Sunt niste tepari.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua,
    Se pare ca avem o campanie in forta a celor de la "EVEREST",..bleah.....
    multumesc ptr sfaturile voastre si mai ales,
    ptr faptul ca nu-mi voi pierde timpul cu o alta "asa zisa firma de modeling",
    eu am fost abordat in 2 zile in 2 locuri diferite,
    parcul Tineretului si mall sun plaza,
    si ce este mai rau, faptul ca majoritatea acestor firme cheama oamenii la casting-uri doar ptr a fi la numar, ptr statistica lor,
    in 99,99% sunt selectati doar cotizantii pe sub mana si cei cu stea in frunte ( stiti la ce ma refer ),
    Sanatate si Belsug.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am fost si eu sunata acum cateva minute de la aceasta agentie. Am incercat sa gasesc un site dedicat acestei firme dar.....nimic. Am intrat pe acest blog sperand ca voi gasi ceva.... Si am gasit! Multumim pentru ca impartasiti experienta voastra! Dupa cele citite, clar n-am sa mai ajung maine acolo!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua, si eu am fost sunata tot acum cateva minute, si la fel am fost abordata intr-un parc in Tineretului Azi m-au suntat, am dat pe google si am hotarat sa nu mergem.Intalnirea cu ei avea loc maine seara la orele 19 la Piata Romana, str. Lascar Catargiu.
    Dar din tot ce am citi aici am ajuns la concluzia ca sunt niste tepari.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt de mare C...T!!! Fugiti!!! 3 fetite frumoase cu un contract NUL dpdv juridic, eu mi-am luat-o (cu timpul pierdut in doua reprize ca sa-mi bage sub nas celebra -de acum- suma de 1100USD fara nici o obligatie din partea lor).
    La refuzul semnarii sa vedeti reactia tipei...asta a meritat timpul pierdut!

    RăspundețiȘtergere
  17. Intr-adevar, daca citesti contractul, ei nu se obliga cu nimic. Doar sa faca poze. Dai 3400 lei doar pentru un carton cu 5 poze si pe care sunt mentionate dimensiunile copilului (ma intreb peste 6 luni, la un copil de 3 ani, daca platesti alta sedinta foto?) pe care, zic ei, il prezinta clientilor. Iar daca intrebi ceva ce nu corespunde cu "asteptarile" gazdelor, de altfel niste domnisoare foarte dragute pana la un punct, sau incerci sa negociezi, ti se da o replica de dai pe spate: "sunt o gramada de copii care asteapta la casting si locurile sunt limitate".
    Oricum, daca ai timp si ai un copil rabdator, merita sa te duci, aratate interesat, pune intrebari, fa-i sa-si piarda timpul, etc. si studiaza-le reactia cand refuzi sa semnezi contractul. Asa cum spunea cineva, chiar merita.

    RăspundețiȘtergere
  18. Este o "firma" de tot rahatul,un circ de doi bani,o blonda care da ochii peste cap ,dupa care apare o proasta care ii face masuratorile copilului si il pune sa zica o poezie dupa care astepti sa se intoarca blonda sa vezi daca a trecut ,copilul,castingul si apoi nota de plata ......numai 3400 ron.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna.Si eu am fost sunata din nou de cei de la everest.M a oprit o tipa la metroul de la piata sudului.M au sunat si aseara sa imi zica sa vin la piata romana str lascar catargiu parca.I a si intrebat mama daca trebuie sa platim ceva si cica nu ca totul e gratuit.pe naiba !m am convins acum ca e o porcarie.multumesc ca v ati spun parerea caci altfel imi pierdeam niste ore degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  20. Am intebat-o pe domnisoara blonda cat imi scade din cei 3400 RON daca-i fac eu book copilului si-mi zice ca tre sa fie facut de profesionisti. Yo zic ok, alegeti dintre Hennessy, Baragan sau Calinescu ca oricare dintre astia trei imi fac pozele gratis, ca ii cunosc. A facut ochii mari , nu-i venea sa creada ...Niste Tzepari de doi bani, care la primul "casting" se uita la parinti sa vada cat sunt de bine imbracati si in functie de asta te cheama sau nu si a doua oara...

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.everestmodels.ro/....

    .......uitati-va la pozele copiilor, sunt facute de amatori, n-au nimic in comun cu niste fotografii facute intr-un mod profesionist, make-up-ul e de doi lei iar despre tinute,.... ce sa mai zic...

    Imi pare rau ca nu pot sa va arat fotografii facute de Marius Baragan sa puteti face diferenta.

    Ma uitam ca erau o cateva copile acolo care numai a modele nu aratau dar care se agata de mirajul asta in loc sa invete si sa incerce sa faca ceva cu viata lor...Toate se viseaza Monica Columbeanu :P

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu am fost ieri la aceasta agentie si am stat la usa cam vreo 30 min dupa care mia spus ca ma suna ei peste vreo cateva zile .am aflat de la niste colegi ca ma pune sa platesc cam vreo 3400lei. Eu nu mai vreau sa ma mai duc.dar vad ce zic parinti.

    RăspundețiȘtergere
  23. Va multumesc ca v-ati postat parerile pentru ca chiar maine ne-a chemat la casting in piata romana si nu stiam daca sa ma duc sau nu, ma intrebam daca merita dar din spusele voastre vad ca nu.Va multumesc din suflet am treburi mult mai importante de facut de exemplu sa ma odihnesc

    RăspundețiȘtergere
  24. Am fost si eu acolo , am 16 ani si tot ce i-a interesat a fost ce profesie au parintii mei...si cum arat eu...cica trebuia sa venim in costume de baie la preselectie...pai stati putin, nu va suparati, dar ei ce cauta acolo , c..ve sau tineri talentati? cica nu era numai de modelling , era si pt reclame si altele...ca doar nu sta lumea dezbracata in reclame...parea ca o casa de.......!

    RăspundețiȘtergere
  25. in loc sa dati banii pe prostii d-astea , mai bine investiti in educatia copiilor vostri si ii trimiteti in strainatate pentru ca daca mai raman aici, praful se-alege de ei , in ce lume traim

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu am fost sunata azi sa ma duc maine la ora 19 dar dupa cate am citit pe aici nici nu ma mai sinchisesc mai bine stau linistita acasa decat sa-mi iau tepe aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  27. Acelasi lucru si eu .... Am fost abordati pe scari la Palatul Copiilor ... Am fost sunati ieri sa mergem astazi la ora 19,00. Ca de obicei romanii tepari sunt inventivi :).
    Pacat ca exista naivi in continuare. Insa fiecare este responsabil de actiunile sale.

    RăspundețiȘtergere
  28. Lafel si eu...O tipa si un baiat au venit la noi in scoala si ne-au spus ca sunt de la o firma de modeling si atunci am intrebat de la ce frima...Ne-au suntat si au spus sa venim astazi in Piata Romana la ora 19:00...Dupa ce am citit nu cred ca o sa imi pierd timpul degeaba pe acolo....

    RăspundețiȘtergere
  29. Tot de la firma EVEREST am uitat sa postes sorry!

    RăspundețiȘtergere
  30. Cydem sa ne scrii si noua cand o sa prinzi marele contract "ajutata" de firma Everest si daca ti-ai scos aia 34 milioane pana acum.Visele tale sunt mari rau de tot...si desarte din pacate!

    RăspundețiȘtergere
  31. Februarie 2011. Le urez tuturor parintilor implicati in astfel de tepe, sa se inarmeze cu rabdare si cu informatii privind modul de a "repara" problema. Fac parte din acei parinti care au fost fermecati de Agentia Everest (sediul in Romana-pe colt cu Bulevardul ce duce spre Pata Victoriei).
    Jos palaria in fata fetelor ce tin interviurile cu copii. Au un stil minunat de a promite copiilor un viitor minunat in domeniu. Iar in momentul in care copilul, cu ochisorii de catelus, te roaga sa ia parte la toate aceste "minunatii", iti e greu sa devii tu cel "rau" si cedezi. Asa am patit si eu. Ideea mea nu e aceea de a scoate bani de pe urma copilului, ci este multumirea si increderea pe care copilul ar putea sa o capete.
    Concluzia: semnarea unui contract (care e facut la misto), taxa de inscriere 200 lei si programarea platii restului sumei- pana la 3.400, in alte 3 rate (o rata pe luna). M-am dezmeticit abia dupa ce am luat teapa si am luat atitudine in mai putin de 24 ore. Am recurs la amenintari si mi-am recapatat avansul de 200 de lei, inainte de a face sedinta foto.
    Problema insa ramane. Extrem de multi parinti vor trece prin ceea ce am trecut si eu si poate ca nu vor mai fi atat de norocosi in recuperarea banilor. Atentie mare-mare! Agentiile corecte nu percep taxe!!Am invatat din greseli!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Ma numar si eu printre mamele care a fost rugata si implorata de fata de 13 ani ,ca a venit la ea la scl o fata si un baiat ca sa recruteze fraieri pentru agentia lor(Everest).Am fost si eu cu fata mea in romana unde au agentia si am pierdut o jumatate de ora degeaba,ca sa se uite la noi cum suntem imbracate si in foarte scurt timp ne-a spus ca vom fii contactate telefonic daca fata va fii aleasa.Dupa tot ce am citit mai sus nici nu ma gandesc sa mai accept vreo invitatie de-a lor.Asa este,o agentie trebuie sa plateasca pentru imaginea copiilor de care se folosesc,nu sa ceara bani.Va multumesc pentru comentariile scrise ca nu ma mai duc sa pierd vremea la ei

    RăspundețiȘtergere
  33. Da este adevarat, am fost si eu si sunt foarte exgerati, si au inceput cu frumosul primul casting pe gratis , si dupaia spune: "Numai putin, sa va spun taruful!" pai ce insemna asta?

    RăspundețiȘtergere
  34. bai..nu stiu ce ziceti voi dar mie mi se pare o firma f. serioasa care ajuta copiii sa se lanseze pe domeniul asta..:|...ca si eu am fost chemata si acum am contract cu ei...in fine...fiecare cu parerea lui ...SALUTARI!

    RăspundețiȘtergere
  35. Doamne ferestee!! Ma gandeam ca e ciudat ca nu auzisem pana acum.Totusi sa gasesc cate una si in parcul iore si in alta zi in Sun Plaza...si din cate am citit pe aici unii prin tineretului si..ma rog mai multe locuri.M-am inscris si eu,si ma tot streseaza cu telefoanele din cauza ca le spun ca nu pot merge in timpul saptamanii.Urmatoarea data le spun ca nu ma duc si gata.Multumesc pentru ca ne-ai informat si pe noi de „seriozitatea” acestei firme.

    RăspundețiȘtergere
  36. sinteti o adunatura de hoti,mincinosi,si escroci,de ce chemati oameni la voi la biroul din piata romana cu copii,ca sa va faceti voi banii dupa spinarea lor,si culmea mai vreti si o gramada de bani,pe o asa zisa scoala de mai stiu eu ce,mintiti de ingheata apele,desfintativa dracului singuri,si trimiteti femeiile voastre la produs,scotetile pe centura in cel mai rau caz,ca si asa leati invatat sa minta ca nerusinatele,voi depune si plingere si la politie si la protectia consumatorilor,asa escroci nu se merita sa fie in libertate,neati deranjat degeaba cu copii sa venim ca faceti si dregeti,patroni escroci,la puscarie cu voi

    RăspundețiȘtergere
  37. Si eu am aflat acum cateva zile de la fata mea ca au venit niste adolescente la ea la scoala si i-a povestit tot felul de lucruri si fata mea fiind entuziasmata a spus ca se va inscrie,iar a treia zii am fost contactata de ei si miau povestit pe scurt cine sunt si cu ce se ocupa si am vrut sa aflu mai multe detalii sa vad unde imi trimit fata ,in fine am cautat pe google si am gasit site-ul acesta si ii sunt profund indatorata persoanei care a facut acest site si a adus adevarul la suprafata despre aceasta firma.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  38. Si prin Brasov se intampla treburi din astea... Agentia Casting World Models cu sediul pe Republicii 16, se ocupa cu asa ceva.
    Au in strada un baiat cu o logoree de neinchipuit, te urca intr-un birou cu peretii plini de fotografii si acolo incepe ¨ameteala¨.
    Ca ce copil frumos aveti, cum de nu v-ati gandit pana acum sa-l faceti model, ca ar putea castiga o groaza de bani, etc. Si toate astea in timp ce completeaza un ´Chestionar de prezentare¨ in care la hobby pune: poze domnisorica!(SIC)
    Apoi te taxeaza cu 69,50 RON, suma care scrie in chestionar ca e nereturnabila si ca asigura inscrisului posibilitatea de a participa la preselectiile organizate de ei pe perioada de un an.
    Dupa aceea iti urca copilul pe un scaun ii fac 3 poze in haine de strada si gata. Asteptati sa va sunam!
    Nu stiu cat de mult trebuie sa-ti doresti sa ai un copil faimos ca sa te bagi in asa ceva si vazand toate semnele unei escrocherii tipice sa mai bagi mana sa scotii banii, dar probabil sunt destui parinti care fac asta. Si apoi ajung acasa si se lamenteaza de prostia lor. Eu asta am facut! In fine, din greseli se invata!

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna ziua,
    Ma bucur foarte tare ca ati reusit sa scoateti in evidenta informati despre aceasta agentie " Everest", din fericire dupa ce am fost contactata de cineva de la agentie am inceput sa caut informati despre agentie si surpriza am dat de voi, eram foarte nehotarata si simteam ca este o teapa, dar probabil ca imi trebuia un motiv sa ma conving va multumesc frumos.
    Fetita mea este foarte talentata la pian iar taxa pentru participarea la un concurs de pian este de 40 de lei nici cum de 3400 de lei. Ma bucur foarte tare ca fetita mea este suficient de inteligenta si intelege ca cea ce i-am spus este adevarat, lucrurile nu sunt tocmai roz.

    Va multumesc inca o data.

    RăspundețiȘtergere
  40. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  41. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  42. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  43. Mi-a luat bani....sunt niste hoti !au zis k ma suna dupa ce am dat 3400 ron...+avans 100 lei si nu m-au mai sunat de loc....dak nu ma suna ii dau in judecata!!!!Nu este frumos!!Eu sm o fata de 12 ani foarte entuziasmata sa fie model!!!sfatul meu:,,NU VA INSCRIETI.."probabil k la scoala vin oamenii aceea si ii pun sa dea nr parintilor!copii naivi dau nr.si dupa aia tot te suna...dace presiuni asupra ta k sa vi la agentie!!(asa mi s-a intamplat si mie)

    RăspundețiȘtergere
  44. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  45. LOL ce jegosi! Pe mine m-a agatat intr-un parc in bucuresti (a vazut ca am doar 14 ani)si m-am luat dupa un prieten "hai mah ce ai de pierdut!" Si asta a fost m-au sunat aia ca sa vin maine nush ce si abia acu am primit linku asta de la prietenu ala... :-w Asa ca nu am apucat sa ma duc :D

    RăspundețiȘtergere
  46. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  47. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  48. Fatuca aceea care zice ca are 11 ani e probabil angajata agentiei, e blonda si i-a cam trecut vremea in modelling :P

    RăspundețiȘtergere
  49. poi si eo maine ma duk la aceasta agentie

    RăspundețiȘtergere
  50. si noi am fost pe acolo,baiatul meu de 7 ani a fost acostat in parc de o tipa,ne-am prezentat aseara(3 aprilie 2011)ora 19 in romana si acum va urma sa ne contacteze...dar dupa ce am citit pe aici sigur nu voi mai merge....o vecina a mea care a mers aseara pt prima data la casting a fost sunata azi pt a merge maine(5 apr 2011)ora 15 ast sa vad ce imi va spune

    RăspundețiȘtergere
  51. Sunt foarte "dibaci" cei de la Everest Model Agency (Piata Romana, Bulevardul Lascar Catargiu Nr. 2) ...
    Fac parte din cei pacalaiti, adica am "platit avansul de 200 RON" cel de la semnarea contractului. Personal am fost doar la prima "auditie" (cand duduita ne povestea ca firma e de 6 sau 7 luni pe piata ... inca nu era hotarata), dupa ce "am ales doar fotomodel", a ramas ca ne suna sa ne spuna rezultatul. Din pacate ne-am "calificat" si astfel am ajuns victime sigure. La urmatorul interviu a mers doar unul din pariti cu copilul si a semnat contractul, au facut programare pentru sedinta foto (la 3 zile dupa, cand trebuia adusa si urmatoarea transa de bani ... mult mai substantiala). Trebuie sa recunosc ca se pricep sa "vanda iluzia", nu poti aduce bani la urmatoarea intalnire, trebuie sa platesti avansul pe loc, altfel pierzi locul (de parca te platesc ei) si deci nu ai timp sa studiezi contractul in amanunt, copilul te "preseaza" ca vrea si el in reclame si uite asa dai bani (poti plati chiar si cu cardul bancar) si semnezi.
    Cu contractul e o alta istorie, e plin de obligatii stricte pentru tine si de "facem tot posibilul" pentru ei ... pe la punctul 6 e o capodopera juridica, o sa incerc in curand sa-l fac public pentru a se putea vedea despre ce e vorba.
    Eu i-am somat sa anuleze contractul si sa returneze bani, cum va fi nu stiu, in contract printre altele se stipuleaza foarte clar ca bani de "avans" nu se returneaza in niciun caz.
    In plus vreau sa vad si daca cei cu care se lauda ca au contract cunosc practicile lor.
    Parerea mea e ca nu se merita ...

    RăspundețiȘtergere
  52. miine ma duc si eu cu copilul meu de 16 ani si o sa vad despre ce e vorba ,nu o sa dau nici un ban ,nu semnez nimic.doar sint curioasa

    RăspundețiȘtergere
  53. Toti care vorbesc, ca este foarte bine la agentie ,sigur sunt angajatii lor, care mai verifica din cand in cand sa vada ce mai scriu oamenii despre ei,iar "Cristina de 11 ani ",(nu te crede nimeni ca ai 11 ani si ca te numesti Cristina ),cu vocabularul pe care il folosesti ,mai degraba faci parte dintr-o mahala ,nu dintr-o agentie de publicitate.

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna seara :) Am vazut si eu discutile legate de agentia Everest . Nu mi-se par niste sarlatani cel putin eu am fost astazi la casting si l-am luat. Si da este adevarat se plateste suma acea de 34 de milioane deoarece in banii acestia intra sedinta foto a copilului in valoare de 16 miliaone, taxa de inscriere 2 milioane la semnarea contractului . Si restu de 16 miliaone pe parcursul a 3 luni de zile . Eu marti o sa ma duc sa semenez contractul. Eu chear am parut foarte incantata de ei :) Parerea mea eu zic ca merita incercat :* SUCCES !

    RăspundețiȘtergere
  55. A :) si am uitat sa mai mentionez in comentariul de mai sus ca acei 16 milioane sunt pentru cursurile oferite de agentie pentru instruirea copilului . Si nu este adevarat cum spun unii ca nu te lasa sa citesti contractul. Eu una l-am citit .

    RăspundețiȘtergere
  56. eu am fost saptamina trecuta cu fiul meu de 11 ani. dupa ce am citit contractul si mi-au cerut sa ma hotarasc pe loc ptr semnarea lui ( si plata pe loc a 29ooron sau in rate 3400) le-am propus : sa nu platesc nimic si sa ia agentia toti banii de la primele 5 evenimente ( deci nu 20% ci 100% ) . bineinteles ca nici nu s-a putut discuta ceva decat ca daca vrem modeling trebuie sa platim inainte . am renuntat . aveti grija cei care ati vrea sa pletiti , ganditi-va de doua ori. succes .

    RăspundețiȘtergere
  57. Am fost si noi la prezentare si totul a fost ok pana ce a zis pretul care era intr-un timp foarte scurt si auzind am intrebat politicos "ce selectioneaza banii sau talentul copilului?"ei dragi cititori va las sa va lamuriti singuri ce selecteaza ca eu n-am priceput....totul se bazeaza pe bani...asta e in romania

    RăspundețiȘtergere
  58. ramonik:*andreea:*15 mai 2011 la 15:39

    am fost si eu cu sora mea la prezentare si a fost totul ok pana am auzit ca o sa fac niste cursuri:((....dar a fost totul ok ...:X asa ca tineti-o tot asa :X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  59. Atentie o mare sarlatanie aceasta Everest Model Agency !!!![/b]
    subscriu la cele spuse de Gabriel68:
    [i]"Suntem parinti si cel mai important obiectiv pentru noi sunt copii. Aceste afaceri escrocheaza exact aceste sentimente. Au oameni mai mult sau mai putin pregatiti pentru orice pretentie si cu tarife pentru orice buzunar. In agentia Everest pe langa toate doamnele si domnisoarele care lucreaza acolo care sunt bine imbracate si aranjate si care stiu foarte bine sa vorbeasca, se mai plimba o domnisoara, care oricarui om i se parea evident ca era o tanara pensionara la 25 de ani a podiumurilor de moda. O prezenta spectaculoasa.
    La mine a tinut escrocheria asta. V-am povesti si dumneavoastra ca sa nu patiti acelasi lucru."[/i]
    Sunt tot mai multi parinti "usurati" de cele peste 3400lei care sint pentru 5 poze, 2-3 ore (in cazul cel mai fericit 8) de cursuri si cam atit;
    Pe pagina de net nu exista un casting cu toate ca se lauda ca recruteaza doar copii;
    acum dupa ce am dat citeva telefoane si un schimb de mail-uri mi se comunica faptul ca au fost postate castinguri pe pagina de facebook la care nu poti sa aplici nu poti sa faci un comentariu; halal firma nu-si poate permite sa isi puna la punct pagina proprie!!!
    ba chiar mai mult pe pagina de facebook sunt postate doar o mica parte din fotografiile copiilor care au platit acele 3400 lei;

    RăspundețiȘtergere
  60. atentie mare...pe mine m-au gasit in parc cu fetita si au incercat aceeasi magarie,tot de la everest...sa ii i-a draq pe totii....nefericirea lor este ca au facut prea multe victime in cartierul berceni si s-a ajuns la urechile parintilor,adevarul despre agentie.ATENTIE MARE!!!

    RăspundețiȘtergere
  61. Doamne! Acu7m 5 minute m-au sunat si pe mine pentru ca le-am lasat numarul de telefon in Parcul Tineretului...Atunci era si cu niste colege ..Si pe ele le-au sunat.. Mi-a trecut foarte repede prin cap sa caut pe internet asa-zisa firma a lor..Pana cand am gasit asta... M-A SOCAT!!!

    RăspundețiȘtergere
  62. everest model agency nu este teapa, romanul este manat de efectul de turma de aceea sunte 20 ani in urma europei.
    vrei ca cineva sa iti ia copilul sa ii faca cursuri sa ii gaseasca job uri si tu ca parinte sa astepti banii. urat sa vorbiti asa in necunostiinta de cauza, ok cer bani si ce ? e ceva gratis pe lumea asta. comenturi despre guverne care taie pensiile nu faceti sa va fie rusine

    RăspundețiȘtergere
  63. eu am fost la everest si am platit sedinta foft si dupa doua saptamani m-au chemat la casting pt un videoclip unde ce credeti a fost ales copilul andreei esca de la pro tv. unde e teapa?

    RăspundețiȘtergere
  64. nu e nici o teapa va spun eu fetita mea a fost trimisa intr-o tabara de film platita de aceasta agentie.
    mai verificatii informatiile inainte sa scrieti prostii.

    RăspundețiȘtergere
  65. pacaleala si eu ammers cu fetita mea si la inceput nu au spus nimic despre bani iar cand am fost sa semnam contractul pt. ca asa au spus dupa ce o doamna roscata a stat de vb.cu noi eu am intrebat despre ce suma este vorba pt.ca banuiam ca degeaba nu o sa devina fiica mea ,,VEDETA''mi sa spus foarte senin ca trebuie sa dam 3400 ron bani care se vor achita in 3 luni deci concluzia este ca uni incearca sa faca avere pe spatele unor parinti naivi care cred in mirajul VEDETISMULUI aceste agenti nu ar trebui sa existe dar pt ca traim in tara nimanui ..................

    RăspundețiȘtergere
  66. si noi am fost sunati acum cateva minute pt maine la ora 19 la piata romana .. acum o luna a mai fost invitati tot la piata romana la o alta agentie tot asha luati de pe strada invitatii alea alea.. acolo se platea 70 lei inscrierea timp de un an ei se obligau sa o promoveze pe cea mika..
    teapa cam peste tot asa sunt romani.. natangi sa platesti din buzunar ca sa vezi doamne... hai sa fim seriosi

    RăspundețiȘtergere
  67. EVEREST modeling agency-o este o mega escrocherie si o mare teapa.Platesti 3400 ron ,in patru rate ,timp in care esti sunat insistent de nenumarate ori si invitat la sedintele foto si la un curs de modeling pentru copil.In acest interval copilul mai este cheamat la 3-4 castinguri formale ( pentru a te convinge ca firma are activitate ) si dupa ce ai achitat ultima rata se asterne o liniste totala ,de parca firma nu ar exista.Au trecut 8 (opt ) luni de zile si nu a mai sunat nimeni de la agentie pentru vreun casting.
    Si uite asa trec cei doi ani din contract iar firma se alege cu cei 3400 lei si tu te alegi cu o teapa de proportii in buzunar.
    DACA CINEVA IA INITIATIVA DE A DA IN JUDECATA ACEASTA FIRMA SA AFISEZE PE ACEST BLOG MODALITATEA DE CONTACT PENTRU A ADERA TOTI CEI ESCROCATI DE EVEREST MODELING AGENCY.

    RăspundețiȘtergere
  68. .Dragilor,

    Everest nu este altceva decat o mare escrocherie, imi pare rau pentru voi naivii, care ati dat atatia bani. Agentie Everest incepand cu data de 03.07.2011 NU MAI EXISTA!!!! Daca aveti drum treceti prin zona sa vedeti ca au disparut. Am lucrat acolo…si mi-am luat teapa ca si voi. Dar am sa ma duc peste domnul manager acasa!!! Daca vreti adresa lui, cu drag am sa o postez. Merita luat din pat si batut!!!

    El se numeste:

    Andrei Ovidiu nascut la 31.01.1978, cu domiciliul in str Estacadei nr 10, bl 81, sc 1, parter, apartament 4.
    C.I Seria RR nr 425602

    RăspundețiȘtergere
  69. buna

    Prietena mea cea mai buna a fost la acest casting de la agentia everest si si-a pierdut timpul.Este o mare farsa!

    RăspundețiȘtergere
  70. Sunt interesata de metode de "a ataca" ce au facut acesti nerusinati. Da, am fost destul de proasta sa cad in plasa lor, am platit, am semnat "contractul" si acum, la mijlocul perioadei de cursuri, au disparut. Daca stie cineva cum putem actiona in aceasta situatie, va rog sa-mi raspundeti pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  71. buna ziua, scriu acest text adresat administratorilor blogului, o persoana anonim a postat datele mele personale asociate cu o companie de modeling "everst" fara acordul meu si in necunostiinta de cauza. va rog sa scoateti postarea din 08 iulie ora 11.37 din blog sau ma voi adresa organelor competente.
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  72. cum pot raporta un abuz. Nici o adresa de mail nici un numar de telefon cine administraza blogul asta. e dea dreptul rusinos .

    RăspundețiȘtergere
  73. va mai semnalez un aspect juridic si acela ca persoana anonima instiga la violenta iar toleran acest lucru va supuneti incidentei codului penal"'Ca forma a participatiei penale instigarea consta in fapta unei persoane care, cu intentie, determinaa, prin orice mijloace o alta persoana sa savarseasca o fata prevazuta de legea penala (art. 25 Cod penal)''
    Considrat acest mesaj o notificare, urmatoare postare v-a fi la organele competente.
    Multumesc doamna Roxana

    RăspundețiȘtergere
  74. Domnule jurist de 2 lei!
    Cand individul isi va achita darile fatza de angajati si nu, numai, atunci poate si aceste adrese vor disparea, pana atunci, internetul se va umple, cat si plangerile la politie!!!!! Ce tupeu poate avea, sa ceara stergerea lor, dupa ce a tepuit atata lume!!!!

    RăspundețiȘtergere
  75. Am uitat a posta si CNP-ul- escrocului Andrei Ovidiu.
    1780131463071

    RăspundețiȘtergere
  76. Domnul tepar, vede ca lumea tepuita incepe sa ia atitudine si nu ii convine. Vine aici cu texte de genul ca face reclamatii, el? tocmai el? Cata nesimtire poate avea acest om. Si se intreaba de ce merita batut? si de lumea instiga la violenta asupra lui?

    RăspundețiȘtergere
  77. Ce te-ai gandit tu....inchis agentia duminica, cine apuca sa ia banii, bine cine, nu, nu ii mai vede, ca tu te dai disparut, schimbi nr de tel si ai scapat? Se duc la ITM, dar nu au ce face.....e uite ca nu e chiar asa, nu suntem atat de prosti pe cat ai crezut tu. Da-mi banii si te las in pace. Mi-ai luat banii, mi ai furat!

    RăspundețiȘtergere
  78. Buna seara,
    Citesc cu stupefactie randurile de mai sus si ma intreb de ce oare cea care a postat datele personale ale Dlui ANdrei Ovidiu nu s-a dus direct la politie sau la ITM.Poate pt ca acolo nu avea castig de cauza si e mai usor sa faci rau si sa instigi la violenta?Nu stiu la ce departament ai lucrat la Everest Dra Marina, dar nu cred ca aceasta firma a avut pb de pe o zi pe alta, cred ca s-au vazut mai demult.Din cate stiu eu, singura persoana pe care ITM sau politia o poate trage la raspundere este administratorul, nu un angajat.Administratorul este singurul care este tras la raspundere de ce se intampla cu banii intr-o firma si de ce nu s-au platit salariile sau alte datorii la timp.Dl Andrei Ovidiu nu a tepuit pe nimeni, nu a fugit cu banii si nici nu i-a furat nimanui.Atata timp cat nu au fost bani de salarii de unde vroiati sa vi se plateasca salariile?

    RăspundețiȘtergere
  79. eu am lucrat la everest si am primit bani , persoana anonima care zice ca a lucrat acolo cum se numeste ? da ti si tu datele si adresa daca intr-adevar ai fost tepuita?

    RăspundețiȘtergere
  80. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  81. INTR_ADEVAR ESTE TEAPA!! Am 17 ani si am lucrat si eu la aceasta agentie ca promoter,la sfarsitul lunii mai 2011.Trebuia sa colectez numere de telefon de la printii care doreau sa se duca cu copiii la castinguri.Persoana care m-a angajat era extrem de draguta,mi-a spus ca EVEREST este o agentie serioasa,dovada fiind sediul lor asezat in centrul capitalei.Salariul era foatre atractiv:Pe luna,daca colectam 800 de numere,pe langa tarfi(1 leu/numar),primeam un bonus de 400 de RON.Nu m-am gandit niciun moment ca o sa castig 12 milioane intr-o luna,dar 5 tot scoteam,deci era ok. Am lucrat 2 saptamani dupa care am decis sa renunt,pentru ca indiferent de vreme trebuia sa aduc agentiei cat mai multe numere de telefon si am stat de vorba cu multi parinti care mi-au spus ca nu sunt asa de seriosi cum vor sa para.Din ziua in care trebuia sa-mi primesc banii,10 iunie,aceeasi fata draguta care m-a angajat m-a amanat o luna de zile: suna-ma in 2 zile,suna-ma pe 15 suna-ma peste o saptamana etc. Acum 3 zile am fost la sediul de pe Lascar Catargiu si...supriza! Portile erau legate cu lanturi :)). Niciunul din numerele de telefon dupa care ma contactau nu mai era valabile. Am reusit sa vorbesc cu cineva care mi-a spus ca este in aceeasi situatie,ca seful lor nu e de gasit si ca firma nu mai exista.Cu siguranta vor aparea pe piata in curand,poate cu alt nume.Inca ceva de precizat: firma nu este proaspat aparuta pe piata,activeaza de ani buni,am avut cunostinte care au lucrat acolo acum 4-5 ani.Deci..aveti grija sa nu patiti la fel! :)

    RăspundețiȘtergere
  82. Pentru ca pe Politie o doare n cot, iar la ITM ce sa fac? imi dau ei banii? nu, nu mii dau. Eu am lucrat acolo, am venit zilnic, la program, am fost serioasa, mi-am irost timpul si energia in scopul lor, deci am tot dreptul sa mi primesc banii, nu sunt nemeritati, asa cum alti angajti si au luat banii si eu am tot dreptul sa ii iau. Incasari s-au facut pana in ziua precendenta inchiderii, deci bani au existat. Respectivul de mai sus care spune ca si-a luat banii, a fost norocos si nu vad pentru ce motiv vb in locul meu, atata timp cat nu este in aceeasi situatie ca a mea. Daca imi luam banii, mai umblam pe forumuri?? Normal ca nu, imi vedeam de viata mea, nu mi face nici o placere ceea ce sunt nevoita sa fac. Asa ca cine nu este in situatia mea sa se abtina de la afirmatii aberante si atatea sfaturi. PE mine nu ma intereseaza decat de cazul meu si de cel ce mi-a facut rau.

    RăspundețiȘtergere
  83. ,

    Everest nu este altceva decat o mare escrocherie, imi pare rau pentru voi naivii, care ati dat atatia bani. Agentie Everest incepand cu data de 03.07.2011 NU MAI EXISTA!!!! Daca aveti drum treceti prin zona sa vedeti ca au disparut. Am lucrat acolo…si mi-am luat teapa ca si voi. Dar am sa ma duc peste domnul manager acasa!!! Daca vreti adresa lui, cu drag am sa o postez. Merita luat din pat si batut!!!

    El se numeste:

    Andrei Ovidiu nascut la 31.01.1978, cu domiciliul in str Estacadei nr 10, bl 81, sc 1, parter, apartament 4.
    C.I Seria RR nr 425602
    CNP 1780131463071

    RăspundețiȘtergere
  84. Adresa nu este buna, el nu mai locuieste acolo cam de vreo un an, dupa ce ia murit tatal. Dar datele din buletin sunt bune, deci puteti face reclamatii pe aceste date si cereti sa fie cautat la evidenta pentru a vedea domiciliul actual.

    RăspundețiȘtergere
  85. Imi pare bine ca postarea mea a scutit multe persoane de contactul cu Agentia Everest si imi pare rau pentru cei care s-au increzut in ei!
    O sedinta de filmare este extrem de epuizanta pentru un copil. Multe ore in care se schimba haine, se repeta putinele replici.
    In plus, in Ro se plateste foarte putin,iar ocaziile sunt rare deoarece produsele de brand obisnuiesc sa difuzeze in toate tarile clipul publicitar facut de companie..
    In ceea ce ma priveste am decis sa-mi tin departe baietelul de ofertele agentiilor de casting, oricat de serioase sau tentante ar fi.

    RăspundețiȘtergere
  86. Pentru cel/cea care semneaza curajos "ANONIM" si publica tot felul de prostii la aceasta postare:DISTRACTIA S-A TERMINAT!
    Daca mai continui setez moderarea comentariilor si n-o sa mai poti publica nimic.
    Deci...mai bine renunta, jocul asta l-ai pierdut!

    RăspundețiȘtergere
  87. Am sters toate comentariile deviante, in fapt texte luate de aiurea cu copy/paste, fara legatura cu subiectul de fata, pentru a descuraja orice persoana care avea ceva de spus.
    Nu m-am gandit sa verfic o postare veche si mai ales nu m-am gandit ca sectiunea comentarii a luat-o razna asa de tare.
    Aiurea de tot!!

    RăspundețiȘtergere
  88. pai bine ca exista si un administrator de ce lasati sa posteze datele mele personale fara nici o verificare , parac transmiterea datelor personale este interzisa.Ca idee eu am lucrat la Everest si am prins ultimile 2 luni acolo ca sef administrativ. eu nu sunt escroc si nu am tepuit pe nimeni cine are ceva de de demonstrat sa demonstrze in fata autoritatilor nu sa trimita tot felul de comenturi pe blog-uri. Eu am fost angajat acolo de un patron si mi-am incetat contractul de munca cu aceasta firma. Daca e teapa sau nu sau ce au facut ei in continuare nu este treaba mea.
    Nu am nimic cu comentariile rautacioase si nici cu opinia publica dar faptul ca o persoana ma scoate pe mine vinovat pentru situatia asta nu inseamna ca este si adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  89. iar persoana anonima care zice ca a muncit si nu si-a luat bani sa se gandeasca pentru cine a muncit, ca sunt sigur ca nu pentru mine personal si in nici un caz nu i-am luat eu bani sa vorbeasca cu patronul firmei ca nu e firma mea. eu am lucrat acolo si atat.
    intr-o alta ordine de idei eu am incercat sa aduc aceasta agentie pe linia de plutire am organizat tabara de film la azuga in colaborare cu alta agentie am incercat sa gasesc mai multe castinguri pentru saracii copii care au dat bani, din pacate este un domeniu alunecos si nu poti intra in lumea asta decat cu foarte multe relatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere